Kominictví Expres

92 % 53 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme česká firma, která Vám nabídne služby v oblasti: Kominictví - vrtání komínů, vložkování, opravy a renovace nadstřešních částí, opravy střech, zateplení budov, stavební činnost, zámková dlažba.

Revize kotlů na tuhá paliva, Revize plynových zařízení, Kominíci, Pokrývači, Kamenný koberec, Střešní krytiny, Betonové a terasové dlažby, Zámková dlažba, Kamna a krbové vložky, Kanalizace a odpady, Komíny, Bourací práce a demolice staveb, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Vrtačky, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Vyklízecí služby, Dřevěné obklady, Prkna a palubky, Hodinový manžel, Izolatéři, Kamnaři, Výkopové práce, Zedníci, Tesaři, Stropní konstrukce a krytiny, Palubkové fasády, Fasády, Garáže, Střechy, Výškové práce, Jádrové vrtání

Ohodnocené realizace

Rychlé jednání , dobrá komunikace, rozumná cena s ohledem na náročnost provedení, realizace ve velmi krátkém termínu - za mě - doporučuji.

obrazy vyvrtání děr
25.3.2024

Rychlost, kvalita, informace = OK

16.11.2023

Komunikace velmi příjemná jasná a srozumitelná. Práce odvedená kvalitně a rychle i přes složitější podmínky nově zrekonstruovaného bytu. Poměr cena výkon dle mého v pořádku.

21.9.2023

Práce byla odvedena dle dohody a velmi profesionálně.

19.9.2023

S panem Křepelkou se komunikovalo dobře jen po dobu, než jsem mu uhradila dohodnutou cenu. Bohužel ještě měl dodávat revizní zprávu, desku na zakrytí starého komína a klapku na zakrytí roury. Komunikace velice vázne, nebral hovor, neodpovídal na SMS…

18.7.2023

Není dodělána drobná práce v komíně. Dodnes nemáme revizní zprávu, ač již byla zaplacena. Zatím se jen slibuje, že se domluvíme na dokončení prací a dodání zprávy.

11.7.2023

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Podvesná IV 6484
Zlín
76001

Telefon:

774 244 545

Email:

kominickyexpres@seznam.cz

Web:

http://www.kominictviexpres.cz/