Filip Štefan

doporučeno zákazníky certifikát

Jmenuji se Filip Štefan a jsem profesionál v oboru malířské a natěračské práce. Malováním interiérů a lakýrnickými pracemi se zabývám již od roku 2001. Poskytuji služby nejčastěji v Praze a jejím okolí. Věnuji se hlavně malování interiérů bytů, kanceláří, ale i nebytových prostorů. Zákazníci si mě chválí za udržování čistoty v interiérech, rychlý, profesionální přístup a spolehlivost. Nabízím Vám kvalitní služby za velmi dobré ceny.

Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Dekorace fasád a interiérů, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

S prací natěrače pana Filipa Štefana jsem velmi spokojen.

21.9.2020

Po zadání poptávky se mi pan Filip Štefan ihned ozval a rovnou jsme domluvili návštěvu, aby dokázal odhadnout rozsah prací. Malování proběhlo naprosto v pořádku a v čistotě. Vše bylo během jednoho dne hotové. Nebyla to ale jednoduchá zakázka. Jedna…

11.9.2019

Komunikace s panem Štefanem byla bezproblémová, podařilo se najít i celkem vyhovující termín. Odvedená práce byla v pořádku.

31.5.2018

S panem Štefanem jsme byli velice spokojeni, a to jak z hlediska domluvy, kdy všechno proběhlo přesně tak, jak jsme se dohodli, tak z hlediska kvality odvedené práce. Určitě můžeme jen doporučit.

21.12.2017

Pána mohu jen doporučit. Kvalitní práce, slušné chování a rozumná cena.

2.11.2017

Rychlá domluva, skvěle provedená práce, cena dle domluvy platila.

18.5.2017

S firmou Filip Štefan jsem byla velmi spokojena. Pan Štefan je příjemný, pracuje pečlivě a dodržuje dohodnuté termíny. Zadanou práci provedl velmi dobře s profesionálním přehledem. Jsem rozhodnuta, že pokud budu potřebovat jakoukoliv úpravu, kterou…

17.5.2017

Pán vymaloval celkem dobře, ale dlouho mu to trvalo. Místnost o podlahové ploše 25 m2 maloval 2 dny. Chtěli jsme ještě vymalovat kuchyňský kout, ale při představě dalších dvou dnů jsme od toho upustili.

16.5.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Milešovská 1312/6
Praha 3
13000