alma aqua s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Nabízíme služby v oblasti instalance vnitřních rozvodů vody a odpadů, venkovní vodovodní a kanalizační sítě ( včetně přípojek), dodávka vodoměrů, spolupráce s obcemi při haváriích, rekonstrukcích a běžných udržbových a provozních záležitostech. Výkopové práce minibagrem i ruční, sklopný 3,5 t. nákladní automobil, čelní kloubový nakladač nosnost 1 t., vodoinstalační materiál v podobě vlastního prodejního skladu. NON STOP pohotovost.

Vnitrostátní do 3,5 tuny, Instalatéři, Výkopové práce, Vodoinstalační materiál, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Inženýrské sítě, Zemní práce, Čištění odpadů a kanalizací, Průmyslové čištění, Úpravny vody, Potrubní systémy a potrubářské práce

Ohodnocené realizace

Celková spokojenost, nástup dle dohody, dokončeno dle dohody, příznivá cena. Navíc provedeny další drobné opravy a rekonstrukce v bytech vlastníků mimo rámec uzavřené smlouvy. Firmu lze doporučit dalším zákazníkům. Flaška Jiří, předseda SVJ

20.11.2023

Komunikace výborná, kvalitativně velmi solidní a co bylo potřeba vylepšit, bylo po rychle dohodě vylepšeno. Flexibilně jsme upravovali rozsah dodávky. Doporučuji.

21.9.2023

Komunikace výborná, provedení také v pořádku. I přes komplikace, které se vyskytly při napojování na nestandardně dokumentované sítě obce, vše dodáno k naší spokojenosti. Vřele doporučuji.

18.5.2023

Vše proběhlo v nejlepší spokojenosti, vše funguje. Mockrát děkujeme.

14.2.2023

Výměna bojleru provedena rychle a kvalitně. Pracovníci jednali slušně a vstřícně.

bojler bojler do RD
9.11.2022

Prodloužení vodovodního řadu, přípojka kanalizace. Super spolupráce, vše proběhlo v pořádku. Jsme rádi, že se společnost Alma aqua na naši poptávku ozvala. Hodně nám pan Kubera pomohl i s komunikací s vodárnami. Doporučujeme.

31.10.2022

s firmou jsem byl spokojen, vše proběhlo v pořádku.

9.9.2021

Byla jsem moc spokojená s vaši rychlou a dobře odvedenou prací, v sousedství jsem předala hned kontakt dalším 4 lidem.

8.9.2021

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Mariánské náměstí 29
Černovice
39494