Miloš Němec

100 % 2 hodnocení
doporučeno zákazníky

Jsme realitní kancelář, kterou jsme založili v r. 2007, působící především v regionu střední Moravy, což vyjadřuje i název naší firmy „Makléři na Moravě“. Specializujeme se na komplexní realitní činnost s důrazem na maximální spokojenost každého klienta. Při své práci využíváme ty nejmodernější a nejefektivnější technologie, díky nimž se nám daří prodat nebo pronajmout v krátké době a za nejvyšší možnou cenu nemovitosti našich klientů. Společnost Makléři na Moravě Vám zajistí komplexní služby v oblasti zprostředkování prodeje a pronájmu Vašich nemovitostí, včetně právního servisu a finančního poradenství.

Byty, Komerční objekty, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Byty, Komerční objekty, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Sportoviště, Zahraniční nemovitosti

Ohodnocené realizace

Jsem rád, že jsem si vybral tuto společnost, neměl jsem větších starostí a zvlášť oceňuji profesionální přístup realitního makléře pana Němce ke všem záležitostem prodej nemovitosti provázejících.

25.1.2018

Spolupráci s p. Milošem Němcem ve firmě Makléři na Moravě hodnotím jako výbornou. Případným zájemcům o zprostředkování prodeje nebo koupi doporučuji.

10.11.2017

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Schweitzerova 81/44
Olomouc
77900