PFT, spol. s r.o.

doporučeno zákazníky

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Montáž oken a dveří, Bezpečnostní a protipožární dveře, Okna a balkónové dveře, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Žaluzie a stínící technika, Skleněné stavební materiály, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Rodinné domy, Nízkoenergetické domy, Bytové domy, Dřevostavby, Ekologické stavby, Průmyslové stavby, Interiérové dveře.

Montáž oken a dveří, Bezpečnostní a protipožární dveře, Interiérové dveře, Okna a balkónové dveře, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Žaluzie a stínící technika, Skleněné stavební materiály, Průmyslové stavby, Bytové domy, Dřevostavby, Ekologické stavby, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Realizace výměny 10 ks oken a 1 ks dveří dopadla velmi dobře. Jsem moc spokojená s firmou PFT Jičín provozovna Kraslice. Byla s ní velmi dobrá spolupráce, děkuji.

25.5.2023

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

U Javůrkovy louky 567
Jičín
50601