MK STAVBUD s.r.o.

99 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky

Naše firma MK Podlahy má více než desetileté zkušenosti v oboru podlahářství. Disponujeme zkušenými a zručnými řemeslníky kteří své práci rozumějí, a kterou odvádějí na profesionální úrovni. Zabýváme se pokládkou všech typů podlahových krytin za velmi přijatelné ceny. Zajišťujeme objednávky a dodávky veškerého druhu materiálu, dodáme vzorky pro Váš snažší výběr podlahové krytiny. Samozřejmostí je odborné poradenství a doprava materiálu na místo určení. Pokládáme laminátové plovoucí a vinylové podlahy, položíme koberce, PVC, linoleum, odstraníme staré podlahové krytiny, poradíme, zaměříme, dopravíme. Pokládky podlahových krytin realizujeme nejen na území Prahy a středočeského kraje. Rozsáhlejší zakázky jsme schopni realizovat i na jiných místech České republiky.

Podlaháři, Podlahy, Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, Velkoplošné desky z masivu, Dřevěné podlahy, Koberce, Korkové podlahy, Laminátové podlahy, Marmoleum, PVC podlahy, Schodové hrany a přechodové lišty, Vinylové podlahy

Ohodnocené realizace

S firmou MK podlahy jsem byla velice spokojená. Výborná komunikace, okamžité nacenění objednávky, dodržení termínu.

13.11.2018

S prací jsme velice spokojeni. Rychlá domluva a časově firma vyšla vstříc našim požadavkům.

31.10.2018

Příjemné jednání, vše proběhlo dle dohody, doporučuji.

18.9.2018

S firmou jsem moc spokojena, udělali co jsem požadovala a to rychle a pečlivě. Proběhl i práce navíc (potřebné stěhování). Velmi komunikativní a přemýšlivý řemeslník. Mohu doporučit.

7.5.2018

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Imrychova 880/19
Praha 4 - Kamýk
14300

Telefon:

774 733 070

Email:

mkpodlahy@email.cz

Web:

http://www.mkpodlahy.cz