Karel Mitvalský

100 % 3 hodnocení
doporučeno zákazníky certifikát

V oboru kovářství se naše rodina Mitvalských pohybuje od roku 1925. Nabídka je od počátku zaměřena výhradně na ruční umělecké zpracování kovů To vše realizujeme ve vlastní dílně pomocí tradičních kovářských technik. Klademe důraz na kvalitu a spokojenost zákazníka. Samozřejmostí je nezávazné osobní setkání se zákazníkem, konzultace, návrh a realizace. Na Vaše přání jsme schopni vyrobit a namontovat v podstatě jakýkoliv prvek ve vašem domě a okolí. S Vaší představou a naší realizací Vám zhotovíme ploty, mříže, brány, zábradlí, okenní a dveřní závěsy, svícny, krbové doplňky, bytové doplňky, plastiky a jiné Zámečnictví Zakázková zámečnická výroba různých ocelových konstrukcí menšího rozsahu, svářování a výoba konzolí, bran, branek, vrat, mříží, zábradlí, stojanů, strojů a součástí zemědělských strojů. Vycházíme vstříc specifickým přáním našich zákazníků.

Stavební zámečnictví, Svářeči, Zámečníci, zámečnické služby, Kováři, Umělečtí kováři, Brány, Vrata, Ploty, sloupky a pletivo, Restaurátoři, Revizní dvířka a větrací mřížky, Zábradlí, Kovovýroba, Svařování, Ostatní umělecká řemesla

Ohodnocené realizace

P. Mitvalský byl velice ochotný, vstřícný a snaživý, Zakázka byla provedena velmi svižně a v požadované kvalitě. V případě potřeby se na něj opět s důvěrou obrátím. Firmu doporučuji a uvádím, že se zákazník nemusí ničeho obávat.

5.5.2021

Bezproblémová a rychlá realizace zakázky.

5.9.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Zbudov 39
Klášterec nad Orlicí
56182