Převzetí a odstranění odpadu z kuchyňského zařízení
Předmět plnění:
- převzetí a odstranění odpadů z kuchyňských provozů (vaření a konzumace stravy)
- zahrnuje poskytnutí sběrných nádob
- biologicky rozložitelný odpad z kuchyní a stravoven - 1950 kg (katalogové číslo odpadu 20 01 08, četnost svozu 1x týdně)
- jedlé oleje a tuky - 162 kg (katalogové číslo odpadu 20 01 25, četnost svozu dle potřeby)
- vedlejší produkty živočišného původu (VŽP) materiál kategorie 3 - 540 kg (materiál kategorie 3 - vaječné skořápky, tepelně upravené a opracované kosti, četnost svozu dle potřeby)
- specifikace v příloze
Hodnotící kritéria:
- nabídková cena
Lokalita:
- okres Vyškov, Znojmo
Termín:
- RD do 30. června 2027 nebo do vyčerpání částky