Projekt revitalizace gastronomických výrobních prostor
Předmět plnění:
- realizace projektu studené kuchyně v prostorách terminálu
- jedná se o stavební úpravy v 1.PP terminálu - prostoru kuchyně, kde budou stávající prostory kuchyně upraveny a provedení změny využití
- vybudování nové studené kuchyně - dojde k přeložení a následnému zrušení stávající studené kuchyně a na toto místo se přemístí čistá přípravna zeleniny
- bývalé místo přípravy zeleniny bude využito pro rozšíření čisté přípravny masa
- včetně souvisejících úprav rozvodů elektro a zdravotechniky včetně opravy stáv. povrchů - podhled, stěny a podlaha
- rovněž potřebné úpravy a doplnění stáv. gastro technologie a navazující potřebné stavební úpravy
- specifikace v příloze
Hodnoticí kritéria:
- nabídková cena (v Kč bez DPH) - 78 %
- kvalita referenčních zakázek - 10 %
- kvalita spolupráce - 10 %
- certifikace environmentálního managementu a BOZP - 2 %
Lokalita:
- Praha
Termín:
- cca do 6 měsíců