Závodní stravování
Předmět plnění:
- zajištění závodního stravování v budově zadavatele
- zahrnuje přípravu jídel v zařízení poskytovatele, dovoz jídel do místa plnění vlastním vozidlem poskytovatele, výdej jídel v místě plnění zaměstnancům objednatele v pracovních dnech (pondělí – pátek), s dobou výdeje minimálně od 11:30 – 13:30 hodin
- mytí a úklid gastronomického zařízení a nádobí v přípravně a výdejně objednatele, úklid výdejny, přípravny a šatny pro zaměstnance poskytovatele
- likvidace /odvoz/ potravinových zbytků v souladu s platnými hygienickými předpisy a doplňkový prodej v bufetu, který zahrnuje běžné potravinářské výrobky, pečivo, nápoje, ovoce, zeleninu a zboží rychlé spotřeby v pracovních dnech (pondělí – pátek) v době minimálně od 7:30 – 15 hodin
Hodnoticí kritéria:
- cena - 30%
- pestrost, rozsah nabídky, jídelní lístek, rozsah otevírací doby, rozsah výdejní doby + personální zajištění týmu, připravenost k otevření - 40%
- doplňkové služby - 30%
Lokalita:
- Praha
Termín:
- od 1. 7. 2020 do 31.1.2021