Metal Workshop s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Firma Metal Workshop s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Kovovýroba, Obklady a dlažby, Zahradní domky a pergoly, Hodinový manžel, Stavební zámečnictví. Pro domluvení schůzky nás prosím kontaktujte.

Hodinový manžel, Stavební zámečnictví, Zahradní domky a pergoly, Kovovýroba

Ohodnocené realizace

Maximální spokojenost, rychlá domluva, perfektní provedeni práce. Doporučuji.

10.3.2021

Děkujeme za velmi dobře odvedenou práci. Jak vymalování pokoje, tak renovace futer a následně i dveří, vypadá skvěle. Pánové nám ochotně pomohli s přípravou pokoje a posledním přesunem nábytku, konzultovali s námi i možné budoucí úpravy. Byli jsme…

9.10.2020

Hledala jsem natření futer. Byla jsem moc spokojená s firmou pana Rolka z Berouna, která se mi ozvala. Práce byla provedena skvěle a hned jsem se domluvila na montáži sprchového koutu, který je už funkční. Byl spokojený i manžel.

25.8.2020

Práce byly podrobně specifikovány a byla mi oznámena cena za práce, který nebyla dodržena. Výsledná cena byla o 3.500 Kč vyšší. Práce nebyla dokončena (nebyly udělány 2 práce). Nedodržen termín a čas zakázky. První termín byl dodržen, ale čas byl o…

20.8.2020

Řemeslníci byli skutečně velice pečliví a kuchyni nám obložili výborně. Takto se představuji poctivé řemeslníky a budu pány jen a jen doporučovat dál.

12.8.2020

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Malé sídliště 1100/43
Beroun - Beroun-Město
26601