Jiří Pejša

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Klempíři, Pokrývači, Tesaři, Střechy, Výškové práce, Zedníci, Půdní vestavby.

Elektrotechnický materiál, Dlaždiči, Elektrikáři, Instalatéři, Jádrové vrtání, Klempíři, Kominíci, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Výkopové práce, Zedníci, Fasády, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Střechy, Úpravny vody, Zateplení a tepelná izolace, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Až na drobnosti spokojenost.

5.12.2023

Totální hrůza! Práci, kterou jeden člověk udělá za dvě hodiny, dělali 3 dny ve třech lidech a nakonec stejně špatně. Takže celé znovu s jiným řemeslníkem. Cena o jednu třetinu přitom natažena! Tuto firmu opravdu nebrat!

16.6.2023

Pan Jiří Pejša se nabídl jako zhotovitel, který zrealizuje zakázku na klíč. Již v začátku spolupráce vážně onemocněl a v důsledku opakovaných hospitalizací byla komunikace značně problematická. Stihl však vystavit zálohovou fakturu, kterou jsem mu…

29.12.2022

Příprava zdí před tapetováním proběhla v pohodě. Samotného tapetování jsem se po urgencích dočkala za 15 dní. Práce provedena čistě a s výsledkem jsem ve větší míře spokojena.

28.7.2022

Práce proběhla rychle a jsem spokojený.

24.2.2022

Velice chválím pana Pejšu z Nového Boru.

4.11.2021

Již mám hotovou vodovodní přípojku a splaškovou kanalizaci, takže spokojenost.

13.10.2021

Professional but the timing and price were high (Profesionální, ale horší načasování a cena byla vyšší)

25.6.2021

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Hřebenka 486
Nový Bor
47301