FEZEKA s.r.o.

97 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Fezeka s.r.o se zabývá těmito činnostmi. Chodníky, Garáže, Kanalizace a odpady, Koupelny, Odhlučnění prostor, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Střechy, Bytové domy, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Ostatní, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce rodinných domů

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Vyklízecí služby, Solární panely, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Sanace ekologických zátěží, Dřevěné podlahy, Koberce, Laminátové podlahy, Marmoleum, Pryžové podlahy, PVC podlahy, Vinylové podlahy, Dekorativní betonové stěrky, Lité a anhydritové podlahy, Suché podlahy, Přestavby a přístavby, Revitalizace budov, Bourací práce a demolice staveb, Úklid komerčních prostor, Úklid bytových prostor, Úklid průmyslových prostor

Ohodnocené realizace

Co se domluvilo, to se uskutečnilo, spokojenost.

22.2.2024

S firmou bylo vše v pořádku, byli jsme spokojení.

2.6.2023

Původní cena - výkon byla relevantní, ale objevily se potíže, bude se muset škrábat stěny v docela velké míře, tak se cena zvedne. Ještě nevíme o kolik. ale pracují rychle a dobře.

7.3.2023

Super spolupráce, neuvěřitelná rychlost, celý plot za 5 dní. Vše uklizeno, ochota, zajímavá cena. Vřele doporučuji.

28.4.2021

Z poptávky se vyklubal větší problém, než jsme čekali. Firma ale vše zvládla a spolupráce s ní byla velmi dobrá. S výsledkem jsme velmi spokojeni.

18.11.2020

Dobrá komunikace a ochota. S výsledkem jsem byl také velmi spokojen. Vše provedeno v termínu. Připravili podrobný rozpočet, který dodrželi. Vše v pořádku.

16.4.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

1. máje 868/11
Liberec - Liberec III-Jeřáb
46007

Telefon:

733 112 691

Email:

fezeka.randak@seznam.cz