Martin Padrta

100 % 16 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme profesionální firma, která k zakázkám přistupuje s precizností a příjemným osobním přístupem. Rádi vám nabídneme veškeré služby v oblasti: Údržba zeleně, Zahradní práce, Hodinový manžel, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zedníci, Lakýrníci a natěrači, Instalatéři, Rekonstrukce bytových jader, Koupelny a sociální zařízení, Obkladači, Rauty a catering. Těšíme se na spolupráci.

Správa vozového parku, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Vyklízecí služby, Cyklistické potřeby, Hodinový manžel, Instalatéři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Sádrokartonáři, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Rauty a catering, Úklid bytových prostor, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Revitalizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci

Ohodnocené realizace

S prací pana Padrty jsem naprosto spokojená. Všechny podmínky naší dohody splnil.

2.5.2024

Firma se ozvala ihned po zveřejnění poptávky. Během několika dnů došlo k vlastní realizaci prací, které hodnotím jako výborně provedené. Současně vyzdvihuji, že po provedení prací pracovníci zametli chodníky a všechen vzniklý odpad uklidili a…

30.4.2024

Pan Martin Padrta se ujal opravy popraskané stěny a provedl ji rychle a vzorně, dokonce ještě po několika dnech se sám ohlásil s otázkou, jestli je vše v pořádku. Vřele ho doporučuji Vaší pozornosti, je to schopný řemeslník.

26.4.2024

Super spolupráce, ochota a snadná domluva.

23.4.2024

Dokončeno, byla jsem spokojená.

11.4.2024

Rychlá reakce na poptávku, vstřícné jednání a kvalitní provedení práce s dodržením předem avizované ceny. Pana Martina Padrtu rozhodně doporučuji!

8.4.2024

Maximální spokojenost, sestavení proběhlo rychle a za optimální cenu.

posílovací stroj stojan na kotouče
3.4.2024

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

V Lázních 357
Jesenice
25242

Telefon:

603 484 443

Email:

padrta.martin@gmail.com