Ladislav Prokeš

99 % 10 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Truhláři, Kuchyně, Vestavěné skříně, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Renovace kuchyní.

Truhláři, Kuchyně, Vestavěné skříně, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Renovace kuchyní

Ohodnocené realizace

Velmi spolehlivý pán, nakonec dělal i další nábytek do domu. Byli jsme velice spokojeni, výborně a rychle odvedená práce. Pan Prokeš je řemeslník snů! Vřele doporučuji!!!

12.1.2024

Kuchyň je krásná. Pán je moc šikovný, nebyl problém se s ním na čemkoliv domluvit. Přeji mu hodně spokojených zákazníků do budoucna.

kuchyně bílá dekor dřeva
20.9.2022

S panem Prokešem bezvadná komunikace. Se skříní jsem nadmíru spokojená. Ani jsem nečekala, že bude tak parádní. Moc za ni děkuji a pana Prokeše mohu jen doporučit. Určitě ho v budoucnu ráda zase oslovím.

předsíňová skříň
28.7.2022

Dobře odvedená práce, rychlost, odpovídající cena a co hlavně ochota. Ke skříni jsem si ještě přiobjednala stěnu do chodby, která byla dodána společně se skříní. Jsem domluvena i na další zakázce. Všem doporučuji.

29.11.2021

Jsme moc spokojeni, a to hlavně s dobou dodání. Skříň na míru byla hotová do 14 dnů.

22.10.2021

S panem Prokešem jsem byla velmi spokojená. Termín montáže rychlý, skvělá domluva, kvalitně odvedená prace, příznivá cena. Určitě se na něj obrátím znovu s další skříní, co budu potřebovat do chodby

designová ložnice
22.3.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Čapkova 827
Jaroměřice nad Rokytnou
67551

Telefon:

739 644 425

Email:

l.prokes.truhlarstvi@seznam.cz

Web:

https://truhlarstvi-prokes.cz/#onas