Vladimír Zábranský

96 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše firma Vám nabídne služby v těchto oblastech: fasády, střechy, krovy, hromosvody, obklady a dlažby, sádrokartony, malby, betony, strojní sádrové omítky, základové desky, stavby RD na klíč, rekonstrukce rodinných domů a bytů, kontejnerová doprava, zemní práce, bagr, zámková dlažba, parkovací stání, demolice.

Bazarový nábytek, Kancelářský nábytek, Dlaždiči, Hodinový manžel, Instalatéři, Jádrové vrtání, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Obkladači, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Výkopové práce, Zedníci, Renovace oken a dveří, Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Fasády, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Střechy, Stropy, Suché podlahy, Úpravny vody, Bytové domy, Hrubé stavby, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace - ostatní, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Zemní práce, Zemní protlaky, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Reagoval pan Kopaničák od pana Zábranského. Spolupráce s ním proběhla rychle a bezkonfliktně. Střecha je opravena a já jsem spokojen.

11.9.2023

Cena na současnou dobu velmi příznivá. Pracovník, který zemní práce prováděl, byl super. Strašně poctivý, skvělá domluva. Co se řeklo, to platilo. Rozhodně doporučuji!

21.6.2023

Rychlá komunikace i realizace. Přívětivá cena i vstřícnost při dodatečných úpravách. Mohu určitě doporučit.

2.3.2023

Položení dřevěné podlahy bylo provedeno velmi kvalitně a brzo. Rozhodně doporučuji dalším zájemcům.

10.1.2017

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Želevčice 177
Slaný
27401

Telefon:

728 230 784

Email:

michal9791@seznam.cz