Vermag s.r.o.

100 % 7 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Firma Vermag s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Kácení stromů, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, zámkové dlažby, Zahradníci, Údržba veřejné zeleně, Úklid komerčních prostor, Úklid bytových prostor, Úklid průmyslových prostor, Sádrokarton, Betonové a terasové dlažby, Ploty, sloupky a pletivo, Základové desky, Rekonstrukce průmyslových staveb, Zemní práce, Ploty, oplocení. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Betonové podlahy a konstrukce, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Betonové a terasové dlažby, Ploty, sloupky a pletivo, Sádrokarton, Ploty, oplocení, Základové desky, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Zemní práce, Kácení stromů, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Kurýrní služby, Lesnictví, Přibližování a odvoz dřeva, Těžba dřeva, Fotovoltaika a větrná energie, Solární panely, Chaty a Chalupy, Pozemky a zahrady, Dlaždiči, Příčky a stěny, Bytové domy, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Rodinné domy, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

S firmou jsem spokojena.

20.6.2023

Byla to rychlost, jeden den zadáno, druhý den provedeno. Jsem velice spokojená, super.

27.10.2022

S prací jsem byla spokojena. Firma si vše potřebné dovezla. Pracovníci vše rychle zvládli, ač mi prodávající prodal špatný fóliovník, bylo nutné improvizovat, nastavit ho. Firmu doporučuji ostatním.

1.3.2022

Bezproblémové jednání a hlavně rychlost a přesnost.

19.1.2022

Byla jsem velice příjemně překvapená komunikací a perfektně odvedenou prací v dohodnutém termínu. Doporučuji tuto firmu i ostatním. Pokud budu něco potřebovat, opět se na ně obrátím.

4.11.2021

Velice dobrá firma, doporučuji.

17.9.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Komenského 264/5
Hradec Králové
50003

Telefon:

602 739 985

Email:

hejzlarova@vermag.cz

Web:

https://vermag.cz/