Oldřich Trecha

doporučeno zákazníky certifikát

Kompletní služby v oblastech Rekonstrukce rodinných domů, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Chodníky, Fasády, Garáže, Zateplení a tepelná izolace, Kanalizace a odpady, Koupelny, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Schody a zábradlí, Střechy, Stropy, Dlaždiči a obkladači, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Sádrokartonáři, Zedníci, Podlaháři.

Rekonstrukce rodinných domů, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Chodníky, Fasády, Garáže, Zateplení a tepelná izolace, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Betonové schodiště, Střechy, Stropy, Dlaždiči, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Sádrokartonáři, Zedníci, Podlaháři, Palubkové fasády, Foukaná izolace, Přestavby a přístavby, Celodřevěné schodiště, Celodřevěné schodiště, Kovové schodiště, Kovové schodiště, Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Stříkaná izolace, Obkladači, Suché podlahy, Jádrové vrtání, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Komunikace s firmou bezproblémová. Za týden od poptávky byla věc realizována. Poměr cena výkon v naprostém pořádku. Firmu doporučuji.

3.3.2020

Pan Trecha mi volal hned v pondělí a domluvili jsme se na realizaci, doba se lehce prodloužila. Provedení celkem v pořádku.

9.10.2018

Dobře provedená práce, obklady stále drží. Řemeslníka bych doporučil.

21.7.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Drsník 30
Pečice
26231