Zednictví Robert Hlavica

doporučeno zákazníky certifikát

Dělám v podstatě o veškerého řemesla něco:-) Udělám rozvod vody a odpadu,opravím tekoucí baterii nebo vanu, napojím nové wc, sprcháč,umyvadlo. Rovnou tu koupelnu obložím nebo vymaluju a pěkně osvítím moderním LED světlem. Mám praxi a provádím hydroizolace, sanace zdiva, chemické injektáže za použití kvalitních materiálů. Chcete protiskluzovou podlahu v dílně, garáži, provádím za použití dvousložkového epoxidu. Ve spolupráci s kolegou děláme rekonstrukce bytů,domů, zemní a výkopové práce malého rozsahu. Řemeslo mě baví proto vše dělám tak ať je zákazník spokojený ,ale první musím být spokojený s odvedenou prací já :-)

Broušení, nátěry a renovace parket, Dlaždiči, Hodinový manžel, Izolatéři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Tesaři, Truhláři, Výkopové práce, Zedníci, Renovace oken a dveří, Sádrokarton, Chodníky, Dekorativní betonové stěrky, Fasády, Garáže, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Základové desky, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Bourací práce a demolice staveb, Čištění fasád, dlažby a střech, Hydroizolace - ostatní, Hydroizolace vnitřních prostor, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Zemní práce, Skleníky, Zahradní domky a pergoly

Ohodnocené realizace

Pak Hlavica provedl renovaci začernalých spár v koupelně, s provedením práce jsme spokojeni, doporučujeme tuto firmu.

18.5.2023

Práce odvedená velmi dobře. Realizace trvala o něco déle, než jsme se dohodli. Jinak spokojenost precizně.

10.3.2023

Spokojenost, opakovaně jsem využila služeb pana Hlavici. Spolehlivý a dobře odvedená práce.

21.12.2022

Byli jsme velmi spokojeni. Pan Hlavica přijel v domluvený termín a vše provedl bez problému. Velmi mile nás překvapila i cena, rozhodně pana Hlavicu doporučujeme

8.12.2022

Firma pracovala v termínu podle dohody, pracovali rychle a troufám si říct, že pečlivě. Vše se mnou konzultovali. Práce byla za týden hotová. I když cena byla dost vysoká, jsem spokojena.

4.8.2022

Na smontování domku jsme si vybrali firmu pana Hlavici. Už máme hotovo, byla jsem spokojena. Vše klaplo.

19.5.2022

S panem Hlavicou jsem spokojená, dobře a pečlivě provedl svou práci. Doufám, že i další zakázka na rekonstrukci koupelny bude stejně úspěšná.

22.4.2022

Domluva v pohodě. Práce v pořádku.

21.4.2022

Pan Hlavica odvedl požadované práce pečlivě a v očekávané kvalitě. Měl ochotné a vstřícné vystupování. Byli jsme spokojeni.

16.2.2022

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Masarykovo náměstí 14
Hranice - Hranice I-Město
75301