Peter Plachetka

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Projektová dokumentace, Výkopové práce, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce.

Projektová dokumentace, Výkopové práce, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Zemní protlaky, Zemní protlaky, Projektování dopravních a inženýrských staveb, Stavební rozpočty

Ohodnocené realizace

Kvalita práce dobrá, horší domluva na ceně, předražená práce i materiál, prodlužování termínu - špatná komunikace uvnitř firmy.

28.2.2023

Rychlé provedení, ale předražené.

28.7.2022

Práce nedodělaná - menší pohledávka - již nereflektují na dodělání.

12.7.2022

S panem Plachetkou probíhalo vše dle domluvy v pořádku, pouze mírné zpoždění provedených prací. Zmínila bych pouze vyšší ceny, ale zase byl velmi flexibilní časově. Děkuji za odvedenou práci.

4.5.2022

Vzal zálohu strop udělal alé né moc kvalitně , a do včilku mě neposlal fakturu s rozpisem provedené práce a spotřebovaného materiálu.

24.3.2022

S vykonanou prací firmy pana Plachetky jsme byli spokojeni.

16.3.2022

Dostal jsem nabídku od p. Daniela Žigy a jeho společníka Daniela Bárty. Tak zklamaný a šokovaný oddálením dokončení a navýšením ceny, nyní až o 250 % mě úplně zdrtila. Nejhorší na tom je, že jsem jim už hodně zaplatil. Teď nevím, co s tím.

29.11.2021

Katastrofa. Této firmě už nikdy žádnou práci . Arogantní, zajímají je jen peníze. Přijedou, než se rozkoukáte starou střechu z poloviny odstraní a pak vás vydírají, že když nezaplatíte požadovanou částku, odjedou. Práce amatérská, naprosto…

2.11.2021

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Vranovská 180/72
Brno - Husovice
61400