JIVKO Company s.r.o.

97 % 7 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Zabýváme se stavebními, zednickými a instalatérskými pracemi malého i velkého rozsahu. Postupně jsme se rozšířili a proto Vám již dnes můžeme nabídnout, řadu služeb na profesionální úrovni našimi vyškolenými pracovníky. Nabízíme např. rekonstrukce bytů, bytových domů a RD. Provádíme stavbu bytových jader a rekonstrukce koupelen. Dále pokládku plovoucí podlah, štukování, malování, instalatérské práce, zednické práce, výměny oken, klempířské práce, elektro práce, stolařské práce, fasády a jejich zateplení, půdní vestavby, stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce nebytových prostor a mnoho dalšího.

Betonové podlahy a konstrukce, Dlaždiči, Elektrikáři, Instalatéři, Izolatéři, Kamnaři, Klempíři, Montáž oken a dveří, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Svářeči, Topenáři, Výkopové práce, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Foukaná izolace, Garáže, Zateplení a tepelná izolace, Dopravní komunikace, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace - ostatní, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Opláštění budov a hal, Výškové práce, Zemní práce, Bazény, sauny a vířivky, Vyklízecí služby, Elektrické podlahové topení, Přestavby a přístavby, Revitalizace budov, Zemní protlaky, Zemní protlaky, Stříkaná izolace, Obkladači, Suché podlahy, Jádrové vrtání, Úpravny vody

Ohodnocené realizace

Naprostá spokojenost s odvedenou prací.

opěrná zídka
7.12.2018

Vše v pořádku, jsem velmi spokojená a firmu doporučuji.

5.12.2016

Velmi pečlivý úklid, nadstandardně rychlé služby. Byla jsem velmi spokojená.

2.12.2016

Celkově proběhlo vše v pořádku, jen cena se mi zdála vyšší, ale potřeboval jsem nutně provést opravu, proto jsem cenu přijal a s výsledkem jsem byl spokojen.

2.12.2016

Velmi oceňuji rychlost celé realizace od zadání poptávky po její zhotovení - do 3 dnů. Pracovníci firmy byli velmi šikovní, vstřícní a ochotní.

9.11.2016

Během hodiny po zadání poptávky firma dorazila na stavbu, nacenila zakázku a za 2 dny bylo hotovo.... ještě přijedou dokončit pokládku dlažby, kterou jsme objednávali dodatečně, protože jsme po zkušenostech s jinou stavební firmou s takovou…

24.10.2016

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Josefa Němce 107
Praha 9 - Běchovice
19011

Telefon:

774 515 555

Email:

kovach.ivan@post.cz

Web:

http://kovach.cz/