Ebert&Ebert s.r.o.

98 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme rodinná firma s dlouholetou praxí i v zahraničí. Naší hlavní prioritou je poskytování kvalitních služeb zákazníkům. Zdarma Vám zpracujeme nabídku. Specializujeme se na provádění revize nových, nebo stávajících elektroinstalací, hromosvodů, fotovoltaických elektráren, elektrických spotřebičů. Realizujeme nové elektroinstalace, nebo zajistíme zrekonstruování stávající elektroinstalace. Umíme zajistit odborný dohled na správné provedení elektroinstalace Vašim dodavatelem. Zajistíme zabezpečovací kamerové systémy od návrhu po realizaci. Jsme firma, která poskytne spolehlivé služby a práce. Zdarma vám zpracujeme nabídku. Specializujeme na práce v oblasti Solární panely, Fotovoltaika a větrná energie, Elektrikáři, Zedníci, Revize elektro zařízení, Projektování elektroinstalace, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby.

Solární panely, Elektrikáři, Revize elektro zařízení, Projektování elektroinstalace

Ohodnocené realizace

+ rychlost + pečlivost + cena + domluva + kvalita odvedené práce S panem Ebertem byla skvělá domluva a práce jím odvedená byla precizní a rychlá. Mohu jen a pouze doporučit.

31.1.2024

S panem Ebertem jsem byl velmi spokojen.

19.5.2023

Skvělá práce. Rychlost a kvalita. Telefonní číslo si ukládám na příště. Vřele doporučuji.

30.3.2023

Komunikace výborná, rychlé jednání, ochota, spolehlivost. Cena poněkud vyšší. Celkově - spokojenost. SVJ Brdičkova 1907-1909, Praha 5

22.2.2023

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Bachova 1567/5
Praha 4 - Chodov
14900

Telefon:

725 186 773

Email:

marcela.ebert@post.cz