Stavitelství Strachota s.r.o

95 % 9 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Víme že základem spokojenosti klientů je vždy kvalitně a včas provedená práce . V oblasti stavebnictví a zateplení domů máme 19- ti letou praxi. Zajistíme a vyřídíme dotace na zateplení domu NZÚ 2020.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Kontejnerová doprava, Mezinárodní do 12 tun, Vnitrostátní do 12 tun, Betonové podlahy a konstrukce, Dlaždiči, Elektrikáři, Izolatéři, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Obkladači, Plynaři, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Sklenáři, Stavební zámečnictví, Výkopové práce, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Dekorace fasád a interiérů, Dotace, Sádrokarton, Betonové schodiště, Chodníky, Dekorativní betonové stěrky, Fasády, Kanalizace a odpady, Lité a anhydritové podlahy, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Střechy, Úpravny vody, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Projektová dokumentace, Stavební rozpočty, Bourací práce a demolice staveb, Čištění fasád, dlažby a střech, Hydroizolace - ostatní, Výškové práce, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Zemní práce

Ohodnocené realizace

Skvělá domluva a jednání, pan Strachota velice pohotový a vyhověl všem našim požadavkům. Skvělá práce odvedená na jedničku.

16.6.2023

Výborná organizace práce, vysoce profesionální přístup, Byla radost je pozorovat při práci. Není nic, na co bychom si stěžovali.

vila
2.5.2023

Sice trvalo delší dobu, než slibovali, ale práce kvalitní a za dobrou cenu.

28.7.2022

Rychlá dodávka, vyšší cena, průměrně odvedená práce.

29.7.2021

Rychlá komunikace, skvělé služby. Mohu doporučit.

25.2.2021

Perfektní práce i v detailech.

6.10.2020

Komunikace dobrá, kvalita práce dobrá, cena přijatelná.

17.5.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Varšavská 1028/11
Ostrava
70900

Telefon:

725 817 717

Email:

petr@strachota.cz

Web:

http://www.strachota.cz