LIN CZ s.r.o.

doporučeno zákazníky

Provádíme veškeré stavební a řemeslné práce. Zejména vám nabídneme tyto služby. Sádrokartonáři, Ostatní, Dlaždiči a obkladači, Hodinový manžel, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Ostatní, Rekonstrukce bytových jader, Rodinné domy, Ostatní, Základové desky, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce panelových domů, Pro domácnost, Vyklízecí služby, Revitalizace budov, Úklid a čištění komunikací, Čištění fasád, dlažby a střech, Čištění fasád, dlažby a střech.

Sádrokartonáři, Dlaždiči, Hodinový manžel, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Rekonstrukce bytových jader, Rodinné domy, Základové desky, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových domů, Stěhování pro domácnost, Vyklízecí služby, Revitalizace budov, Úklid a čištění komunikací, Čištění fasád, dlažby a střech, Čištění fasád, dlažby a střech, Obkladači, Jádrové vrtání

Ohodnocené realizace

Stavební firma LIN CZ od pana Maliny je spolehlivá. Provedli rychlé a dokonalé práce. Jsme s jejich prací spokojení. Děkujeme.

7.1.2021

Ozval se mi pan Jaroslav Malina ze Sedlčan. Ochotný, přijel ještě se dvěma muži, koupenu vybourali, suť odnosili a na tom to zůstalo. Vyinkasovali ode mě v sobotu 2000, prý jako zálohu, že musí zanést vklad ke smlouvě, nebo nevím, moc jsem…

bourací práce bourání koupelna v rekonstrukci cihlová stěna písemné potvrzení
11.8.2020

Velká spokojenost, pan Malina je velice pečlivý, práce bylo nakonec výrazně víc než jsme plánovali, nicméně pán byl velmi ochotný a odvedl skvělou práci. Zajistil i odvoz sutě a pomohl při dodávce materiálu. Rozhodně tuto firmu doporučuji!

15.5.2020

Pan Malina rozdělal koupelnu i záchod, sundal obklady i dlažbu, opustil byt a už se neukázal. Zůstal po něm chaos a nástroje. Telefon údajně ztratil, komunikovala jsem jen s manželkou, ta slíbila, že manžel vše dodělá do 4 dnů, že ho chytla záda,…

12.9.2019

Velmi rychlá komunikace a časově flexibilní přístup, perfektně odvedená práce, 100% doporučuji.

18.4.2019

P. Malina reagoval veľmi rýchlo a nemal problém prispôsobiť sa našim časovým možnostiam. Prácu vykonal rýchlo a kvalitne. Zatiaľ sme spokojní.

6.2.2019

Byl jsem velice spokojený, doporučuji.

15.1.2019

Pán je velice šikovný - opravoval po předešlém nešikovném zedníkovi (obložení za kuchyňskou linkou) a nemám, co bych vytkl. Za mě 1*.

28.11.2018

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Chotutická 502/3
Praha 10 - Malešice
10800