PROFI COLOR, s.r.o

doporučeno zákazníky certifikát

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména malířských, lakýrnických a tapetářských prací. Nabízíme malování interiérů i exteriérů, drobné zednické opravy, lepení bordůr, nátěry střech a radiátorů, lakování oken a dveří, tapetování stěn i stropů, lepení fototapet, nátěry fasád a poradenství. Pokud rádi malujete sami nebo jste firma či živnostník, máme sedm specializovaných prodejen, ve kterých najdete vše, co potřebujete. V široké nabídce produktů najdete barvy všeho druhu a užití, omítky, malířské nářadí, tapety, lišty, zakrývací pásky. Tónujeme na počkání.

Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Fasády, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

S vymalování bytu jsem byla velmi spokojená. Malíři byli velmi ochotni a odvedli dobrou práci. Po malování i uklidili. Tuto firmu můžu určitě doporučit.

24.9.2020

S firmou jsem byla spokojena. Domluva byla rychlá. Natěrači pracovali dobře, až na to, že dům vůbec nezakryli, ač to firma slibovala, a proto "vytvořili" i několik šmouh, které pak naštěstí vyčistili.

13.9.2019

Firmu Profi color s.r.o. Michal Javůrek musím jen pochválit. S takovým lidským přístupem jsem se již mnoho let nesetkal.

29.10.2018

S odvedenou prací jsme byli velmi spokojeni. Vše bylo dodrženo, firmu můžeme doporučit.

12.6.2017

S výmalbou jsme byli spokojeni, realizace proběhla v dané termíny a nemáme co vytknout.

28.4.2017

Velká spokojenost. Rychlá realizace. Profesionální přístup.

27.4.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Nová Ves II. 4
Rostoklaty
28201