Pavel Hejduk

doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost Pavel Hejduk se specializuje na činnosti: Broušení, nátěry a renovace parket, Podlaháři, Interiérové dveře, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Podlahová chemie, PVC podlahy, Schodové hrany a přechodové lišty, Vinylové podlahy, Rekonstrukce rodinných domů, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Ostatní, Projektová dokumentace, Projektování technického zařízení budov, Podlahy, Dřevěné obklady, Postele a příslušenství, Truhláři, Koberce, Ostatní, Marmoleum, MDF systém, Klasické koberce, Kusové koberce, Orientální koberce, Zátěžové koberce, Přestavby a přístavby.

Broušení, nátěry a renovace parket, Podlaháři, Interiérové dveře, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Podlahová chemie, PVC podlahy, Schodové hrany a přechodové lišty, Vinylové podlahy, Rekonstrukce rodinných domů, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Projektová dokumentace, Projektování technického zařízení budov, Podlahy, Dřevěné obklady, Postele a příslušenství, Truhláři, Koberce, Marmoleum, MDF systém, Přestavby a přístavby, Projektování dopravních a inženýrských staveb, Suché podlahy, Stavební rozpočty

Ohodnocené realizace

Přístup pana Hejduka výborný, vždy hned informoval o stavu objednávky. Montáž proběhla rychle, odborně, čistě. Domluva super. Mohu jen doporučit. :-)

19.11.2021

Doporučuji. Šikovní.

25.5.2021

S novými dveřmi jsem moc spokojená. Pan Hejduk byl opravdu pečlivý a práce provedl celkem rychle. Vše doladil do posledního detailu.

15.1.2021

Byla jsem velmi spokojená.

2.11.2020

Dobrá domluva s panem Hejdukem. Kvalita podlahy a cena naprosto v pořádku. Kvalitu pokládky bych si představoval o něco málo lepší.

24.2.2020

Výborně a rychle odvedená práce, komunikace s řemeslníky taktéž, mohu vřele doporučit.

8.6.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Dolní Holetín 52
Holetín
53971