Jiřina Novotná

doporučeno zákazníky certifikát

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Kancelářský nábytek, Nábytek pro školní zařízení, Truhláři, Vyklízecí služby, Okna a dveře, Podlahy, Zakázková výroba, Montáž a demontáž nábytku, Vestavěné skříně, Dílenský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Ostatní, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Ostatní, Dřevěné obklady, Parapety, Ostatní, Kuchyně, Ostatní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Vinylové podlahy, Pro domácnost, Pro firmy, Broušení, nátěry a renovace parket, Renovace kuchyní, Vnitřní a venkovní parapety.Výroba a montáž dveří.

Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Vyklízecí služby, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Dílenský nábytek, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Montáž a demontáž nábytku, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Restaurování nábytku, Doplňky, Lavice, židle a křesla, Stoly, Úložné prostory, Zahradní houpačky, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Broušení, nátěry a renovace parket, Dlaždiči, Hodinový manžel, Instalatéři, Jádrové vrtání, Montáž oken a dveří, Obkladači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zedníci, Renovace oken a dveří, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Parapety, Podlahy, Bednění, Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, Interiérové dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Vinylové podlahy, Suché podlahy, Úpravny vody, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů

Ohodnocené realizace

Komunikace s firmou byla velice dobrá. Dohodnutý termín byl dodržen. Práce byla provedena profesionálně. Můžu všem doporučit.

10.9.2018

Velká spokojenost. Super komunikace a rychle provedení zakázky. Můžu jen doporučit.

16.2.2018

Paní Novotná reagovala velice rychle,komunikace s ní byla velmi příjemná a na mé požadavky a změny ihned odpovídala. V budoucnu jistě služby firmy využiji. Celkově hodnotím spolupráci velmi kladně.

18.12.2017

Velice ochotní i případné drobné objednání práce navíc (čistící okénko odpadu) nebyl problém. Přišli a hned začali dělat celý den.

18.5.2017

Vstřícní, rychlí, kvalitní a i cenově dostupní. Byla jsem spokojená.

15.5.2017

Páni boli veľmi šikovní, časovo flexibilní, splnili čokoľvek som po nich žiadala a s rekonštrukciou kúpeľne a wc som spokojná.

20.4.2017

Komunikace bezchybná. Jako jediná z oslovených firem vyslala technika, ať se nejdřív podívá, doporučil materiál a doladili jsme termín montáže. Podlaháři dorazili přesně v určený čas a bez zbytečného zdržování odvedli dohodnutou práci. Uklidili si…

výměna podlahy laminát dekor dřeva
29.3.2017

Pracovníci byli velmi vstřícní, ochotní. Byla s nimi dobrá komunikace. S výsledkem jsem spokojena.

23.3.2017

V srpnu 2016 jsem si přes vaši firmu Poptávej.cz zažádala o pomoc při výběru firmy, která mi vyrobí kuchyň do mého nového domu. Přiznám se, že jsem neměla moc času jezdit po velkých firmách a projednávat detaily. Také byly pro mne důležité peníze.…

šedá kuchyně šedá kuchyňská linká Bílo-šedivá kuchyně
15.2.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Kateřinice č.p. 53
Kateřinice
74258