Sabivena, s.r.o.

95 % 18 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Firma Sabivena, s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Rodinné domy, Rekonstrukce rodinných domů, Zemní práce, Základové desky, Fasády, Zedníci, Omítky a štuky, Izolatéři, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Malíři a tapetáři, Lakýrníci a natěrači. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Kontejnerová doprava, Vyklízecí služby, Dlaždiči, Izolatéři, Jádrové vrtání, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Topenáři, Výkopové práce, Zedníci, Mobilní sanitární technika (wc, ploty, koše atd…), Ploty, sloupky a pletivo, Dekorativní betonové stěrky, Fasády, Foukaná izolace, Omítky a štuky, Palubkové fasády, Ploty, oplocení, Stříkaná izolace, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Městský mobiliář, Rodinné domy, Základové desky, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce rodinných domů, Zemní práce

Ohodnocené realizace

Firmu doporučuji, komunikace, dodání, provedení díla podle mých představ. Byla jsem spokojená, určitě ještě do budoucna firmu využiji.

19.12.2023

Práce provedena ve střední kvalitě s relativně dobrým celkovým výsledkem. Mojí chybou bylo dodání vlastního materiálu, kterého si dělníci nevážili jako, kdyby jej dodali sami. Obrovské procento odpadu ze zateplení, kde jsem ještě musel platit za…

5.12.2023

Rychlé a v pořádku provedené.

27.10.2023

Firmu Sabivena s.r.o. pana Soudného mohu 100% doporučit. Oceňuji hlavně výbornou komunikaci a profesionální a rychlé provedení práce.

31.7.2023

Realizace probíhala přesně dle domluvy, dodržen byl jak termín, tak i cena realizace. Poměr cena/kvalita je bezkonkurenční. Určitě budeme spolupracovat i na dalších částech stavby. Doporučuji pana Soudného i pro Vaše projekty.

28.4.2023

Firmu Sabivena, s.r.o. můžeme pouze doporučit. Majitel má vstřícné jednání a komunikace je bez problému. Plot postavili velice rychle a kvalitně. Určitě služeb firmy využijeme opakovaně.

pletivový plot plot s podhrabovými deskami pletivové oplocení zelené pletivo zelený plot
6.4.2023

Spokojenost.

4.11.2021

Firma reagovala rychle, včetně cenové nabídky. Celková realizace od odsouhlasení cenové nabídky však trvala dva měsíce od dohodnutého termínu, což bylo částečně způsobené i nepřízní počasí. Kvalita odvedené práce nebyla dobrá, firma musela zhotovený…

21.10.2021

Super parta kluků, co se nebojí práce. Za mě mají 1*. Práce odvedená kvalitně a v krátkém termínu. Děkuji a mohu jen doporučit.

10.5.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Zákolany 103
Zákolany
27328

Telefon:

608 983 917

Email:

sabivena1@seznam.cz