Bydlo s.r.o.

95 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme malá rodinná firma působící ve stavebnictví. Naším gró je výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ať už zděných tak dřevostaveb. Stavíme v pasivních a nízkoenergetických standardech, splňujících dotační podmínky programu Nová zelená úsporám. Umíme postavit dům na klíč – z Vaší prvotní idey spolu vytvoříme studii, necháme zpracovat projektovou dokumentaci a všechny náležité dokumenty pro stavbu, zajistíme veškeré práce až po předání Vašeho nového bydlení. Naše designérka Vám přichystá vizualizace i pomůže s výběrem materiálů, zařizovacích předmětů a nábytku. Dále prováníme rekonstrukce bytů, půdní vestavby, fasádní systémy, dešťovky a další stavební práce. Disponujeme také termovizí, takže umíme odhalit tepelné ztráty a navrhnout stavební řešení i jej realizovat. Sídlíme v Lomnici nad Popelkou, v jejíž okruhu cca 35 km působíme.

Chodníky, Elektrické podlahové topení, Fasády, Garáže, Koupelny a sociální zařízení, Palubkové fasády, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rekuperace a vzduchotechnika, Střechy, Stropy, Suché podlahy, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Dřevostavby, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace - ostatní, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Zahradní domky a pergoly, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Rozhodně doporučuji, vše v pořádku, skvělý přístup.

29.6.2023

Jsem spokojen jak s prací, jednáním a cenou. P. Dobiáš je velmi ochotný pán, na všem jsme se domluvili. Určitě můžu doporučit.

10.11.2022

Jsme velmi spokojeni.

8.8.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Patočkova 1326
Lomnice nad Popelkou
51251

Telefon:

777 292 183

Email:

bydlo-stavby@email.cz