ALUMIX s.r.o.

98 % 13 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Žaluzie a rolety jsou ozdobou každého okna. U nás naleznete široký výběr žaluzií , rolet, markýzy a veškerých produktů, jež Vám pomohou zastínit či zasklít požadovanou plochu. Naše společnost má sedmiletou praxi v oboru stínící a zasklívací techniky v České republice. Velký důraz klademe na kvalitu našich Produktů. Všechny naše zakázky řešíme individuálně a s nejvyšší pečlivostí podle přesných požadavků klienta. Poskytujeme také záruční i pozáruční servis všem výrobkům zakoupených u nás, ale také výrobkům zakoupeným u jiné firmy. Záruka na všechny naše produkty je 24 měsíců a na pohony a motory dokonce 60 měsíců. Používáme vždy moderní technologie, které nám pomáhají ještě více zkvalitnit naši práci a zvýšit úroveň našich produktů. Našim cílem je pokračovat v práci tak, aby i nadále přinášela úspěch a potěšení jak nám, tak i Vám, našim zákazníkům. Přáli bychom si, aby se naše výrobky staly součástí Vašeho života a pomohly Vám vytvořit příjemný domov.

Vrata, Žaluzie a stínící technika, Příčky a stěny, Zasklívání lodžií a balkonů, Zimní zahrady, Zahradní domky a pergoly

Ohodnocené realizace

Jsem velmi spokojená. Profesionální přístup a odborné poradenství. Doporučuji.

markýza na balkon
29.11.2023

Výsledná kvalita práce - jsem spokojen. S čím nemohu být spokojen jsou prodlevy při zadávání zakázky. Pan Paravicini je bezpochyby slušný, zdvořilý a ochotný člověk, ale na dvě schůzky zapomněl, na dvě jsem se musel připomínat.

29.9.2023

Mohu vřele doporučit, jsou jedničky s hvězdičkou.

26.7.2021

Vše proběhlo dle očekávání, můžu jen doporučit.

12.3.2021

Velmi doporučuji společnost, vynikající služby!

4.12.2020

Firmu Alumix 100 % doporučuji, domluva na jedničku, vše v naprostém pořádku. Děkuji.

18.9.2020

Firma si byla žaluzie v pondělí 15, června změřit. Hotové byly dle dohody přesně do 14 dnů. Vše proběhlo v pořádku a dle domluvy. Dobrá firma.

27.7.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Křížkovského 300/33
Brno - Staré Brno
60300

Telefon:

722 909 350

Email:

alumix@alumix.cz

Web:

http://www.alumix.cz/