Truhlářství Bohemia, s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Jsme zakázkové truhlářství a vyrábíme produkty ze dřeva, jakou jsou dřevěné schody, nášlapy, madla a zábradlí, veškerý interiérový i venkovní nábytek, stoly a židle, police, komody a vestavěné i volně stojící skříně, postele, vše z masivního dřeva i laminátových dekorů dle Vašeho výběru. Kompletní vybavení domácnosti do koupelny, obývacího pokoje, pokojíčků i kuchyně a to včetně montáže a dopravy.

Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Truhláři, Zahradní domky a pergoly, Koupelnový nábytek, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Zrcadla, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Stoly, Venkovní dveře, Tesaři

Ohodnocené realizace

S panem Vávrovským jsem byla velmi spokojená, rychlá komunikace, domluva ohledně detailů a požadavků a profesionální práce. Díky.

28.2.2023

Spokojenost ohledně všeho.

19.1.2022

S firmou Truhlářství Bohemia jsem byla velmi spokojená. Oceňuji především rychlou komunikaci, dodržení termínu a kvalitní provedení. Velmi příjemná spolupráce, doporučuji.

2.6.2021

S firmou Truhlarstvi-Bohemia.cz jsem byla velmi spokojená, seriózní a rychle jednání, skříňka je perfektní, cena je vyšší, ale kvalita odpovídá.

8.12.2020

Tuto firmu můžeme doporučit. Profesionálové od prvního telefonátu do posledního kroku montáže. Jejich přístup nás nadchl natolik, že jsme si nechali vyrobit i postel.

4.12.2020

All was very good and I am very satisfied. (PŘEKLAD: Vše bylo provedeno dobře a byla jsem velmi spokojena).

22.6.2020

Jedna z firem, pro které i malá zakázka je zakázkou. A i takovou provedla ve velmi dobré kvalitě.

27.2.2020

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Plavská 598
Kamenný Újezd
37381