PYXES s.r.o.

99 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu kuchyňských linek včetně kompletního vybavení bytů a rodinných domů. Vytvoříme Vám na míru nábytek do ložnice, kanceláře, předsíně, dětského pokoje a mnoho dalšího. Specializujeme se na výrobu interiérových dveří.

Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Okna a dveře, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Lavice, židle a křesla, Zahradní nábytek

Ohodnocené realizace

Super spolupráce i menší zakázka perfektně provedeno.

bílá kuchyně kuchyňská linka U
23.6.2022

Skříňka je vyrobena z kvalitního materiálu, který má velice dobrou nosnost, máme na ní velké terárium. Komunikace s výrobcem byla skvělá. Když budu potřebovat atypickou skříňku nebo cokoliv jiného, ráda se ně obrátím znovu.

vestavěné terarium
19.1.2022

Výborná spolupráce.

13.10.2021

Realizace sice trvala 2,5 měsíce, ale kuchyně je udělaná pěkně, po odborné stránce vše dobré, cena byla dodržena. Doporučili bychom firmu ostatním Firma má dlouhé čekací doby, ale vyplatí se počkat - jsou to profesionálové.

2.9.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Suchá 24
Suchá
58833

Telefon:

603 592 644

Email:

info@pyxes.cz

Web:

http://www.pyxes.cz