David Cina

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Kácení stromů, Dlaždiči, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Zahradníci, Zámková dlažba, Betonové a terasové dlažby, Inženýrské sítě, Hrubé stavby, Základové desky, Fasády, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Zahradnictví, Střechy, Koupelny a sociální zařízení, Garáže, Chodníky, Kanalizace a odpady, Ploty, oplocení, Terasy, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Zemní protlaky, Obkladači. Těšíme se na splupráci.

Vyklízecí služby, Dlaždiči, Obkladači, Výkopové práce, Zedníci, Úklid a čištění komunikací, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Betonové a terasové dlažby, Zámková dlažba, Chodníky, Fasády, Garáže, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Střechy, Terasy, Hrubé stavby, Základové desky, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Zemní protlaky, Kácení stromů, Zahradníci, Zahradnictví, Malíři a tapetáři

Ohodnocené realizace

Vzhledem k tomu jaké nastalo v době realizace počasí O.K. Jsou to zedníci a tomu rozumí. K něčemu mám s odstupem výhradu, ale to jsou maličkosti.

22.12.2023

Rychlost, ochota a vysoká flexibilita nabízených služeb.

5.12.2023

Rychlost jednání. Kvalita průměrná. Cena vysoká.

4.10.2023

Rychlost, slušnost, vstřícnost v jednání. Operativní rychlost v provedení práce, maximální spokojenost.

25.9.2023

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Čsl. legií 604
Třebechovice
50346