Top Clean úklid s.r.o.

94 % 6 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Mimo standardního pravidelného a jednorázového úklidu nabízíme i ekologické, sezónní, předkolaudační a generální úklidy. Poradíme si i s hloubkovým úklidem po nájemnících, malířích, rekonstrukcích, stavebních pracích a podobně. Naši zákazníci mohou využít i jiné služby, jako je umývání oken, i za použití výškové techniky, strojové čištění podlah, parní čištění, tepovací služby či žehlení. Při práci používame profesionální čistící prostředky a stroje zn. Kärcher. Klademe důraz na šetrnost ke všem typům povrchů. Úklidové služby nabízíme pro rodinné domy / byty, zdravotnické zařízení, firemní prostory, kanceláře, obchodní a komerční prostory, sklady, výrobní haly, průmyslové objekty, stavební firmy a jiné. Máme individuální přístup ke každému zákazníkovi. Naše firma má sjednané pojištění odpovědnosti za škodu podnikatele.

Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor

Ohodnocené realizace

Jednorázový úklid celého domu, horní patro po malování. Bez problémů a dle mých představ.

3.11.2022

Jsem spokojený, chtěl jsem, aby paní chodila uklízet o víkendu, protože mám psy, tak abych byl doma. A paní chodí v sobotu dvakrát do měsíce.

27.10.2022

Výše jmenovaná firma u nás provádí úklid společných prostor bytového domu od 1.9.21 bez námitek. Vše je plněno tak, jak bylo smluvně ujednáno. Jsme spokojeni s úklidem a můžeme tuto firmu doporučit i ostatním.

2.11.2021

Naprostá spokojenost s firmou. Komunikace rychlá, jasná. Úklid proběhl v daném termínu, dle domluvených požadavku. S výsledkem úklidu jsme spokojeni a firmu určitě doporučujeme.

18.3.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Malá 235/33
Hradec Králové - Pouchov
50341

Telefon:

603 546 882

Email:

topcleanuklid@seznam.cz

Web:

http://www.topcleanuklid.cz/domains/topcleanuklid.cz/