Daniel Paťha

doporučeno zákazníky certifikát

Působíme na trhu již 10let a naší snahou bylo vytvořit dobře fungující společnost na kterou se naši zákazníci mohou spolehnout. Naši malíři jsou připraveni vymalovat jak byt, kancelář či hotelový pokoj, tak velké společenské prostory, restaurace nebo chodby. Našimi zákazníky jsou ti, kteří hledají kvalitu, která se odvíjí ze zodpovědného přístupu ke každé zakázce a odborných znalostí našich zaměstnanců při jejich realizaci. Přistupujeme ke každému malování individuálně a nerozlišujeme zákazníka dle velikosti, protože každá zakázka je pro nás velice důležitá. Máme spokojené zákazníky. Kontaktujte nás a přesvědčte se, že svou práci děláme opravdu dobře.

Malíři a tapetáři, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Výborná komunikace a výsledek.

1.10.2020

Od původně zamýšlené penetrace a malby jsme se dostali až k přípravě na nutnou kompletní rekonstrukci (osekání omítek, stržení stropu a podlahy). Vše bylo zvládnuto, komunikace výborná.

23.3.2020

spokojenost - vše jak jsme se domluvili.

27.11.2019

Všechno proběhlo v pořádku. Firmu mohu doporučit.

3.7.2019

Profesionální přístup, dodržen sjednaný termín, provedené i práce navíc.

28.5.2019

Pan Paťha včetně pomocnice naprosto úžasný. Vstřícný a milý přístup, precizní práce a časově velmi nenáročné. Naprostá spokojenost.

19.11.2018

S firmou jsem byla maximálně spokojená. Ihned po zadání poptávky mne firma kontaktovala mailem, ještě ten den proběhla první telefonická komunikace a upřesnění poptávky, v následujících dnech pak prohlídka bytu, zaměření, konzultace ohledně rozsahu…

22.10.2018

Firma pracovala rychle a kvalitně a za dobrou cenu. Po sobě vše řádně uklidila. Spokojenost a doporučení dalším zákazníkům.

3.7.2018

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

B. Němcové 353
Káraný
25075