Jiří Kafka

doporučeno zákazníky

Kompletní služby v oblastech Kancelářský nábytek, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Truhláři, Interiérové dveře, Zakázková výroba, Ostatní, Návrhy a realizace interiérů, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Ostatní, Stoly a židle, Ostatní, Opravy nábytku, Stoly, Skříně, komody a knihovny, Postele a příslušenství, Kuchyně, Koupelnový nábytek, Lavice, židle a křesla, Doplňky, Ostatní, Úložné prostory, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Broušení, nátěry a renovace parket, Renovace kuchyní.

Kancelářský nábytek, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Truhláři, Interiérové dveře, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Návrhy a realizace interiérů, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Stoly a židle, Opravy nábytku, Stoly, Skříně, komody a knihovny, Postele a příslušenství, Kuchyně, Koupelnový nábytek, Lavice, židle a křesla, Doplňky, Úložné prostory, Dřevěné podlahy, Laminátové podlahy, Broušení, nátěry a renovace parket, Renovace kuchyní

Ohodnocené realizace

Rychlá komunikace, vstřícnost, kvalitní provedení. Doporučuji.

18.5.2017

S kuchyňskou linkou jsem spokojena. Byla dodána přesně podle mého zadání. Komunikace a kvalita práce byla na dobré úrovni. Mohu doporučit.

17.10.2016

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Březník č.p. 61
Březník
67574