STAVZONE s.r.o.

doporučeno zákazníky

Realizujeme rodinné domy na klíč, provádíme rekonstrukce bytů, domů, zámkové dlažby, zpracováváme rozpočty staveb, dozorujeme a provádíme výběrová řízení. Zajišťujeme externími firmami projekty včetně architektonického zpracování. Další činnosti je možné bezplatně konzultovat na našem emailu.

Bytové domy, Rodinné domy, Nízkoenergetické domy, Hrubé stavby, Základové desky, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Architekti, Projektování technického zařízení budov, Projektová dokumentace, Stavební dozor, Výkopové práce, Zemní práce, Inženýrské sítě, Zámková dlažba, Dlaždiči, Zedníci, Omítky a štuky, Sádrokartonáři, Fasády, Stavební povolení a územní řízení, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví, Obkladači, Jádrové vrtání, Potrubní systémy a potrubářské práce, Stavební rozpočty

Ohodnocené realizace

Převážně pracovníci z Ukrajiny, ale komunikačně a domluva přímo na stavbě v pořádku. Zpracování - více montážní pěny než bylo třeba. Komplexně a termínově vše dle domluvy.

16.6.2020

Naprostá spokojenost, výborná realizace a perfektní přístup. Můžu doporučit každému.

26.3.2020

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

U trojice 568
Pardubice
53003