Truhlářství a podlahářství

100 % 2 hodnocení
doporučeno zákazníky

Provádíme kompletní realizace interíérů a exteriérů truhlářskými výrobky na míru z masivního dřeva, laminovaných i dýhovaných třískových desek. Mezi náš stěžejní program patří Nábytek: kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, ložnice apod. Stavebně truhlářské výrobky: dveře, okna, obložení stěn, stropů a schodišť, terasy, dětská hřiště. Realizace Vašich představ a nápadů: pošlete nám Váš nápad nebopředstavu a my ji zrealizujeme V našem oboru jsme profesionálové, protože VÍME JAK DÁT DŘEVU TVAR Cílem firmy Truhlářství-Jan je vyrábět výrobky v profesionální kvalitě a dohodnutých termínech, kde výsledkem bude spokojený zákazník.

Dřevěné obklady, Okna a dveře, Parapety, Podlahy, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Bednění, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Starožitný nábytek, Stoly a židle, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Montáž a demontáž nábytku, Opravy nábytku, Restaurování nábytku, Lavice, židle a křesla, Stoly, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Montáž oken a dveří, Truhláři

Ohodnocené realizace

Velmi šikovný pán. Byla jsem spokojena a doporučuji.

30.8.2017

Firma přijela, dveře zaměřila. S dodávkou i s montáží dveří jsme velmi spokojeni. Dveře byly pečlivě nainstalovány a s jejich kvalitou jsme také spokojeni. Firmu rád doporučím dalším. Sami jsme se s firmou dohodli na další zakázce.

16.2.2017

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Hořátev 310
Hořátev
28913