David Běhal

doporučeno zákazníky

Kompletní služby v oblastech IT poradenství a instalace, Instalatéři, Izolatéři, Plynaři, Svářeči, Topenáři, Čerpací technika, Izolace, Karmy, Kotle, Ostatní, Otopná tělesa, Plynoinstalační materiál, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Vodoinstalační materiál, Sanitární technika, Vany, sprchy a zástěny, Kamna a krbové vložky, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů.

Instalatéři, Izolatéři, Plynaři, Sádrokartonáři, Svářeči, Topenáři, Zedníci, Čerpací technika, Izolace, Karmy, Kotle, Otopná tělesa, Plynoinstalační materiál, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Vodoinstalační materiál, Minerální izolace, Polystyren, Sanitární technika, Vany, sprchy a zástěny, Sádrokarton, Kamna a krbové vložky, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Rekuperace a vzduchotechnika, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Úpravny vody, Dřevostavby, Modulární stavby, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Základové desky, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Elektrikáři, Hodinový manžel, Malíři a tapetáři, Obkladači, Podlaháři, Dřevěné obklady, Podlahy, Domovní spínače a zásuvky, Jističe, chrániče a rozvodnice, Kabely, vývodky a matice, Fasády, Hrubé stavby, Hydroizolace - ostatní

Ohodnocené realizace

Pan Běhal je více než výborný , rychlý, spolehlivý, vše má dokonale připraveno a můžu jen všem doporučit. Děkuji za kontakt na něj.

5.5.2022

Maximální spokojenost. Jednání a celková spolupráce byla perfektní.

13.12.2019

Provedení dobré, soustava funkční, vícepráce předražené. Dodnes nám dílo nepředal a tak nevíme, jak se o něj starat (servisovat) a udržovat. Po zaplacení nezvedá telefony, nekomunikuje, takže asi záruční a pozáruční servis žádný.

19.9.2019

Vše bylo v naprostém pořádku, nemůžu nic vytknout. Spolupráce bez problému, na čem jsme se domluvili tak to bylo, vše podle předpokladu.

26.7.2019

V měsíci listopadu 2017 u mě zahájil plynoinstalaci pan David Běhal, práce trvaly déle než jsem čekala. Nicméně v červnu jsem chtěla, aby už nainstaloval radiátory, abych mohla dále rekonstruovat dům. Nereagoval a nebral telefony. Později se ozval…

20.9.2018

Firma má velké zkušenosti s návrhem i realizací ústředního topení. Precizně provedené spoje, potrubí úhledné, vodorovné, radiátory pevně usazené. Realizace blesková, vyhotovení dle mých představ. Byla provedena kompletní instalace nového ústředního…

25.5.2018

Práce byl odvedena dobře. Vyšší ceny.

16.3.2018

S panem Běhalem byla velmi dobrá spolupráce, osobně se dostavil a na místě jsme probrali možnosti instalace. Během 3 dnů poslal cenovou nabídku. Kotel instaloval. Vše funguje. Doporučuji.

7.12.2017

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Krumsín 147
Krumsín
79803