Roman Pavlík-PAVI interiéry

doporučeno zákazníky

výtv.arch.Roman Pavlík-PAVI interiéry Jsme interiérová firma s působností především v mladoboleslavském regionu a 25letou praxí od r.1993. Upravujeme a vybavujeme interiéry všech typů od A-Z a to jak stavebně, tak i nábytkem a jakýmkoliv zařízením. Firemní činnosti: Služby bytového architekta-3D animační návrhy. Interiéry na klíč-realizace: kanceláře,kuchyně,byty,restaurace,bary,hotely,diskotéky,banky,prodejny,ordinace,školy, aj. Nábytek: typový i atypový židle,křesla,pohovky,stoly,stolky,věšáky,předsíňové a obytné stěny,sektorový nábytek,ložnice,postele,válendy,matrace,vest.skříně,komody,regály,bary,kuchyně,koupelnový, kancelářský,lékařský,školní, kovový,kartotéky,trezory, atd. Zařízení a vybavení: Kuchyňské-bílé elektro,digestoře,dřezy,baterie,kování,chrom.doplňky,pracovní desky. Gastro,výčepní a chladírenské-nerez pulty,regály,vozíky. Obchodní zařízení a vybavení prodejen-regálové systémy. Sanitární technika a zařízení+doplňky:zrcadla,ohřívače,osoušeče,baterie,san.keramika,vany a sprch.kouty, aj. Klimatizace a ventilace. Kancelářské a školící vybavení-projektory,plátna,paravány,kancelářské prosklené příčky Osvětlení vč.svítidel.Výroba klíčů i generálních uzam.systémů. Informační tabulky a systémy+ razítka.Disco-světelná a zvuk.technika a hud.nástroje. Restaurační dekorace a umělé rostliny. Stavební úpravy: Stavební interiérové přestavby-povrchové úpravy podlah,stěn a stropů vč.výmalby.Rekonstrukce bytů vč.byt.jader :sanita, vodoinstalace a el.instalace a ker.obkladů. Obložení a obklady stěn, stropů. Polykarbonátové sklo,kovolamináty. Suchá výstavba-SDK sádrokartonové příčky a stropy. Minerální, dřevěné, pnuté aj.podhledy vč.osvětlení. Úpravy stav.otvorů:okenní folie,žaluzie,rolety,garnýže. Dveře-bezpečnostní, protihlukové, shrnovací, posuvné a skládací vč.obložek. Schodiště vč.zábradlí. Podlahy a podlahoviny-keramické, dřevěné, plovoucí, PVC, koberce, rohože vč.pokládky. Ostatní činnosti: Hudební produkce ke společenským akcím ( zábavy,svatby,narozeniny,firemní večírky,..) -jednotná taxa 150,-Kč/h.+ doprava. Repertoár 500 skladeb všech žánrů-rock,pop,country,..i dechovky např.Olympic,Katapult,Lucie,Chinaski,Scorpions,Gott,David,..) i z vlastní tvorby CD. Prodej obrazů vlastní tvorby i možné portrétování na zakázku :

Vybavení pro autodílny, Stěhování pro firmy, Korek a výrobky z korku, Bílá technika, Elektrotechnický materiál, Hudební nástroje, Bytové dekorace, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Lustry, lampy, osvětlení, Postele a příslušenství, Sedačky, gauče a pohovky, Skříně, komody a knihovny, Starožitný nábytek, Stoly a židle, Zrcadla, Dílenský nábytek, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Montáž a demontáž nábytku, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Betonové podlahy a konstrukce, Broušení, nátěry a renovace parket, Dlaždiči, Elektrikáři, Instalatéři, Jádrové vrtání, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Obkladači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Stavební zámečnictví, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Ozvučení a osvětlení akcí, Vybavení pro gastronomické provozy, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Parapety, Podlahy, Svítidla a žárovky, Vodoinstalační materiál, Minerální izolace, Stavební kování, Interiérové dveře, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Žaluzie a stínící technika, Dřevěné podlahy, Koberce, Korkové podlahy, Laminátové podlahy, MDF systém, Pryžové podlahy, PVC podlahy, Schodové hrany a přechodové lišty, Vinylové podlahy, Obklady a dlažby, Sanitární keramika, Sanitární technika, Vany, sprchy a zástěny, Skleněné stavební materiály, Vchodové stříšky, Zámková dlažba, Sádrokarton, Celodřevěné schodiště, Koupelny a sociální zařízení, Kuchyně a gastronomické provozy, Omítky a štuky, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Stropy, Suché podlahy, Úpravny vody, Orientační tabule, značení turistických tras, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Architekti, Bezpečnostní a protipožární dveře, Archeologické práce, Dekorativní betonové stěrky, Svítidla a žárovky

Ohodnocené realizace

S firmou jsme byli spokojení. Přijeli si vše obhlédnout, perfektní zpracování nabídky. Realizace proběhla během 2 měsíců od počátku komunikace s firmou, takže z našeho pohledu celkem rychle. Určitě bych firmu doporučila dál.

4.12.2018

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

tř. Václava Klementa 442
Mladá Boleslav
29301