Josef Volek

doporučeno zákazníky

Montáž a demontáž nábytku, Ostatní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Truhláři, Dřevěné obklady, Parapety, Zakázková výroba, Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, Bílá technika, Svítidla a osvětlení, Kuchyně, Lustry, lampy, osvětlení, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Kancelářský nábytek, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Vestavěné skříně, Velkoplošné desky z masivu, Vnitřní a venkovní parapety.

Dřevěné obklady, Parapety, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, Velkoplošné desky z masivu, Bílá technika, Kuchyně, Lustry, lampy, osvětlení, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Kancelářský nábytek, Montáž a demontáž nábytku, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Truhláři, Vnitřní a venkovní parapety, Svítidla a žárovky

Ohodnocené realizace

Byl jsem velmi spokojený. Skvělá práce. Doporučuji.

22.7.2019

Zakázka byla zrealizována, byla jsem velmi spokojena. Pan Volek je šikovný příjemný mladý muž, komunikace s ním byla výborná. Práci odvedl ve výborné kvalitě a v termínu, který jsme domluvili. Prostě maximální spokojenost. Mohu jeho služby klidně …

27.6.2018

Byla jsem velmi spokojená. Spolehlivé řešení, vysoká míra zodpovědnosti, snadná domluva. Dodržel časový termín. Vřele doporučuji.

20.11.2017

Výborná komunikace, spolupracujeme s p.Volkem i na dalším vybavení - schody, kuchyň, dveře.

24.10.2016

Skvělá komunikace, není problém improvizovat i v průběhu zakázky. Profesionálně poradí při výběru a plot i veškeré práce s ním spojené (a že toho nebylo málo) jsou precizně udělané. Opravdu velmi doporučujeme.

19.10.2016

Jediný problém byl časový. Kvalita práce dobrá. Finančně odpovídající práci. Závady snad nebudou. :)

17.10.2016

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Šípkova 202
Lázně Bohdaneč
53341