PIPETECH s.r.o.

98 % 7 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Stavební činnost bytová a nebytová, specializace - topenářství, instalatérství, technická vybavenost (vzduchotechnika, požární rozvody, rozvody plynu, produktovody)

Tepelná čerpadla, Plastové nádrže a nádoby, Správa kotelen, Instalatéři, Plynaři, Svářeči, Topenáři, Opravny průmyslových strojů a vybavení, Servis tepelné techniky, Čerpací technika, Karmy, Kotle, Otopná tělesa, Plynoinstalační materiál, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Vodoinstalační materiál, Sanitární keramika, Sanitární technika, Vany, sprchy a zástěny, Čističky odpadních vod, Kamna a krbové vložky, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Požární technika a systémy, Rekuperace a vzduchotechnika, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Úpravny vody, Žumpy, jímky, Inženýrské sítě, Potrubní systémy a potrubářské práce, Bytové domy, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Zahradní jezírka, Svařování, Zavlažovací systémy pro zahradu

Ohodnocené realizace

Pan Krombholc se nám ihned ozval. Přijel a vše domluvil. Náhradní díly sháněl i v neděli. Byli jsme velmi překvapení, přístupem a ochotou a to v sobotu i neděli. Neodjeli dokud nefungovalo vše jak mělo. Maximální spokojenost.

1.2.2023

S prací firmy jsem byl velmi spokojen a doporučuji určitě i ostatním.

7.12.2021

Velice vstřícný přístup, vše proběhlo dle zadání, v požadované kvalitě a slíbeném termínu. Mohu jen doporučit.

26.11.2021

S firmou PIPETECH s.r.o. jak s výměnou kotle, tak s montáží nového, naprostá spokojenost.

15.11.2021

Firma provedla smluvenou práci dle dohody, rychle a bez problémů. Za sebe doporučuji.

1.10.2021

S přístupem a kvalitou firmy jsem nadmíru spokojen.

16.10.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Markvartice 373
Markvartice
40742

Telefon:

723 137 520

Email:

info@pipetech.cz

Web:

http://www.pipetech.cz