Robert Keller - stěhování Moving Guy

doporučeno zákazníky certifikát

Moving Guy, to jsou stěhovací služby, na které se můžete spolehnout. Ať už potřebujete přestěhovat celou domácnost či kancelář, nebo jen dopravit nový gauč z obchodu do vašeho obýváku - jsme tu pro Vás. Rychle, za výhodnou cenu a vždy s individuálním přístupem ke každé zakázce. Našim hlavním revírem je Praha a okolí, rádi Vás však přestěhujeme i na jakékoliv jiné místo v Česku či jiném státu EU.

Mezinárodní do 3,5 tuny, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Mezinárodní stěhování, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Těžká břemena

Ohodnocené realizace

Pan Keller je naprosto úžasný člověk. Před stěhováním osobně přijel, nabídl cenu (která byla, víc jak dobrá) a také ji dodržel. V samotný den stěhování přijeli s kolegou v dobré náladě na čas, pomohl mi dobalit ještě pár věcí a stěhoval nábytek (v…

10.3.2023

Super komunikace, velmi dobrá (nejlepší) cenová nabídka a perfektně odvedená práce. Díky moc!

9.12.2022

Naprostá spokojenost, skvělí chlapi, zahájení přesně podle plánu, stěhování bez zádrhelů, odnos z bytu do bytu, vše převezeno bez závad dokonce i 2 kočky a morče byly dobře zajištěny a opatřeny. Pokud bych se nedej bože ještě měla stěhovat tak…

4.10.2022

Naprostá spokojenost :) skvělá komunikace, ochota a rychlost. Šlo vidět, že pánové přemýšlely jak vše přehledně naložit do auta a ne jen slepě naházet. Se vším zacházeli v "rukavičkách". Velké plus zapůjčení krabic a izolep :) Určitě opět pana…

28.6.2022

Perfektní domluva, vše klapnulo dle plánu. Nabídková cena byla dodržena. Z došlých nabídek byl p. Keller jediný, kdo napsal srozumitelně dopředu do mailu, co se bude dít krok za krokem.

10.5.2022

Stěhování domácnosti s miminkem proběhlo zcela bezproblémově - firma u stěhování přemýšlí a je to znát. Rychlé a profesionální. Příjemná spolupráce. Vynikající poměr cena-výkon.

8.3.2022

Stěhování piana do bytu do druhého patra. Super rychlá odpověď, profesionální přístup a dobře odvedená práce. Zkrátka "Good fellas"! Tímto rád doporučuji. Díky chlapi!

černé piano
14.9.2021

Pan Keller a jeho pomocník byli vstřícní, nápomocní a milí. Bylo vidět profesionalitu a získané zkušenosti. Komunikace s nimi byla pohotová a dle domluvy splnili moje očekávaní. Doporučuji všem, kdo potřebuje přestěhovat jakýkoliv prostor.

1.9.2021

Pánové přijeli v čas, byli ochotní a dobře se s nimi komunikovalo. Stěhování bylo rychlé a všechny věci v pořádku přepraveny. Určitě doporučuji a příště se s nimi domluvím zase.

31.8.2021

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Moskevská ev. č. 189
Praha 10 - Vršovice
10100