Petr Buňat

doporučeno zákazníky certifikát

Vnitrostátní do 3,5 tuny, Dlaždiči a obkladači, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Zedníci, Maltové a omítkové směsi, Zámková dlažba, Omítky a štuky, Stropy.

Vnitrostátní do 3,5 tuny, Dlaždiči, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Maltové a omítkové směsi, Zámková dlažba, Omítky a štuky, Stropy, Zemní práce, Podlaháři, Broušení, nátěry a renovace parket, Suché podlahy, Jádrové vrtání, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Super firma, spokojenost

2.8.2021

S výkonem firmy jsem byl celkem spokojen.

29.7.2021

Zakázka byla provedena bez problémů.

26.7.2021

Děkujeme panu Buňatovi za perfektně odvedenou práci na našem domě. Vše proběhlo k naší nejvyšší spokojenosti a ve vysoké kvalitě. Díky.

9.4.2021

Po poptávce u vás jsem si vybrala na zateplení a novou fasádu pana Buňata. Hodnocení: 100%, kvalitní práce bez prostojů, ochotný, pořádek při práci, závěrečný úklid. Naprostá spokojenost. už se mu ozvali další zájemci z naší ulice. Doporučuji.

6.11.2020

Firmu doporučuji. Páni poradili a udělali pěknou práci. Po pár dnech jsme našli společnou komunikaci a projekt dopadnul ke spokojenosti obou stran. Jsou to zedníci a mají svoji řeč.

21.9.2020

Vše v pohodě. Rychlé jednání, kvalitní práce. Nám se zdáli poněkud dražší, ale zase jsme ocenili že bylo brzy a práce jim šla od ruky - za den byli hotoví.

1.4.2020

Spokojenost, sice to trvalo delší dobu (pánové jsou už starší), ale i tak jsem moc spokojen. Je to pěkné, jsou zde pouze drobné dodělávky. Jinak byli pánové čistotní, uklidili po sobě, takže můžeme firmu doporučit.

19.9.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Zahradní 5172
Chomutov
43004