Martin Šustr

doporučeno zákazníky certifikát

Provádíme veškeré stavební a řemeslné práce. Zejména vám nabídneme tyto služby. Zakázková výroba, Kuchyně, Ostatní, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Tesaři, Zahradní domky a pergoly, Renovace kuchyní.

Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Tesaři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zahradní domky a pergoly

Ohodnocené realizace

Dobře odvedená práce v krátkém čase, i při jiné zakázce a ochota dojet z daleka. Děkujeme za dobré rady a můžeme jen doporučit.

31.5.2023

Rychlé jednání, ochota a dobře odvedená práce. Jsem spokojená a můžu jen doporučit.

19.5.2023

Perfektní firma, vstřícná, komunikace na úrovni, rychlé zhotovení a ve vynikající kvalitě. Objednali jsme si zhotovení dalších částí nábytku. Stoprocentně doporučuji!

18.5.2023

Rychlost dodání, kvalita pokulhávala, cena dosti vysoká. Pan živnostník byl celkem sympatický a zejména rychlý. Během 3 návštěv byla kuchyně hotová. Dodělával novou vysokou skříň na troubu, kterou jsme demontovali a přesunuli ze spodní linky.…

28.3.2023

Pan Jež přijel v pondělí zakázku změřit a ve středu byla hotová i s další zakázkou na jídelní stůl. Skvělá práce i rychlost s jakou byla zakázka dokončena.

27.1.2023

Práce pokračuje dle počasí a je částečně uskutečněná. Cena je nad očekávaní výborná. Komunikace s panem Šustrem je výborná a rozumíme si. Děkuji Vám.

11.11.2022

Pan Šustr náš problém se stolem do kuchyně vyřešil k naší naprosté spokojenosti!

26.8.2022

S panem Šustrem se mi výborně jednalo, stavbu provedl v termínu a výborné kvalitě. Především oceňuji, že vyhledal odborníky dalších profesí, aby dořešil detaily zastřešení. Při realizaci vládla na staveništi dobrá nálada i přes nepříznivé počasí a…

dřevěné kryté stání kryté stání
13.8.2021

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Křetín 142
Křetín
67962