Zdeněk Matoušek

88 % 11 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky

Naše společnost Zdeněk Matoušek se specializuje na činnosti: Dlaždiči a obkladači, Izolatéři, Klempíři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Výkopové práce, Zedníci, Betonové a terasové dlažby, Zámková dlažba, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Rodinné domy, Základové desky, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Ploty, sloupky a pletivo, Ploty, oplocení.

Betonové podlahy a konstrukce, Dlaždiči, Izolatéři, Klempíři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Obkladači, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Výkopové práce, Zedníci, Dekorace fasád a interiérů, Betonové a terasové dlažby, Ploty, sloupky a pletivo, Zámková dlažba, Foukaná izolace, Ploty, oplocení, Stříkaná izolace, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Rodinné domy, Základové desky, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Hodinový manžel, Jádrové vrtání, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Práce provedeny kvalitně a rychle.

5.12.2023

S realizací akce jsem spokojená.

3.8.2022

Pan Matoušek i kolega byli velmi ochotní, odvedená práce se nám velmi líbí. Po zadání požadavku (objednávky) byla práce provedena brzy, s čímž se v dnešní době moc často nesetkáme. Firmu doporučujeme.

19.10.2021

Jako osoba moc ochotný, vše vyřídí ale bohužel ne jeho zaměstnanci. Rekonstrukce proběhla září - říjen a hned v listopad prosinec první reklamace, s tím že slíbil po novém roce vše opraví na vlastní náklady a bohužel do dnešního dne se neozval.…

1.6.2021

Jsem spokojený.

10.4.2018

Tuto firmu mohu vřele doporučit do týdne byla koupelna hotová.

31.7.2017

Vybrala si firmu pana Matouška. Nyní je vše hotové a jsem spokojená. Výsledek je opravdu pěkný a líbí se mi. Termín i dohodnutá cena byla dodržena. Firmu ráda doporučím dalším.

18.7.2017

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Tovéř č.p. 59
Tovéř
78316

Telefon:

723 949 120

Email:

zdenek.matousek@email.cz