Flora Care s.r.o.

100 % 4 hodnocení
doporučeno zákazníky certifikát

Firma Flora Care s.r.o. Vám nabízí služby v těchto oblastech. Kácení stromů, Údržba veřejné zeleně, Návrhy a realizace zeleně, Zahradníci, kompletní zahradnické služby. Také provádíme pod firmou Roof Care čištění střech, dlažeb, fasád a okapů profesionální technikou. Zrealizujeme i následnou péči postřikem střech proti novému růstu mechů. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Kácení stromů, Lesnictví, Vazba květin a květinářství, Zahradní nářadí, Prodej a servis zahradní techniky, Zahradnictví, Stavební zámečnictví, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Čištění fasád, dlažby a střech, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Ploty, oplocení, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Realizace zelených střech a fasád, Revitalizace zeleně, Zahradní domky a pergoly, Zahradní jezírka, Okrasné dřeviny, Zavlažovací systémy pro zemědělství, Zavlažovací systémy pro zahradu

Ohodnocené realizace

Pracovníci této firmy byli úplně skvělí, poprvé pán přijel s odborníkem na ovocné stromky, podruhé s odborníkem jiným, ceny jsou velmi dobré. Co bylo v jejich moci, udělali, snažili se poradit, super servis.

4.6.2020

Jsem s firmou velmi spokojený a i nadále spolupracujeme.

20.9.2019

Dohodli jsme se na všem a vše udělali dle mých představ, byli pracovití, sluší, korektní. Jsem s nimi domluvená i na další spolupráci. Firmu bych doporučila.

16.8.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Bezděkov nad Metují 59
Bezděkov nad Metují
54964