Zahradnický Servis, s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Firma Zahradnický Servis, s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Dlaždiči a obkladači, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Zemní práce, Zahradní jezírka, Kontejnerová doprava, Kácení stromů, Lesnictví, Těžba dřeva, Tvrdé, Měkké, Přibližování a odvoz dřeva, Výkopové práce, Chodníky, Ploty, oplocení, Bourací práce a demolice staveb, Okrasné zahrady, Realizace zelených střech, Revitalizace zeleně, Ostatní. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Kontejnerová doprava, Kácení stromů, Lesnictví, Přibližování a odvoz dřeva, Těžba dřeva, Tvrdé a měkké palivové dřevo, Dlaždiči, Výkopové práce, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Chodníky, Ploty, oplocení, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Zemní protlaky, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Realizace zelených střech a fasád, Revitalizace zeleně, Zahradní jezírka, Zahradní nářadí, Prodej a servis zahradní techniky, Zahradnictví, Elektrikáři, Zedníci, Úklid a čištění komunikací, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Kamenný koberec, Hrubé stavby, Základové desky, Výškové práce, Půjčovna manipulační techniky, Bagry a buldozery, Půjčovna stavebních strojů, Čerpadla a kompresory, Půjčovna zemědělských strojů, Sekačky, Obkladači, Jádrové vrtání, Tvrdé a měkké palivové dřevo, Pelety a brikety, Pelety a brikety

Ohodnocené realizace

Vše proběhlo v pořádku, byli jsme moc spokojení.

9.10.2023

Firma Zahradnický servis Bakov n.J. zrealizovala zelenou střechu OK.

14.11.2022

Termín dokončení stavby nedodržen, stále nedokončeno...

22.4.2021

Rychlá domluva i realizace zakázky, na místě dohodnuty i práce navíc a vše za podstatně méně než u ostatních firem.

6.3.2020

S firmou komunikoval spíše manžel, vše v pořádku, jsme spokojeni.

21.8.2019

Komunikace dobra i rychlá, kalkulace provedena na místě, vy cena prací i odvoz sutě zkalkulovaná tak jak má byt, firmu doporučuji.

20.6.2018

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Boleslavská 1085
Bakov nad Jizerou
29401