Štěpán Stupka

96 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme stavební firma, která poskytne spolehlivé služby, stavební práce a dodávky potřebného materiálu. Zdarma vám zpracujeme cenovou nabídku. Specializujeme na práce v oblasti pozemního stavitelství. Provádíme kompletní stavby i částečné části díla, dle požadavku objednavatele, tj. roubené stavby, dřevostavby, zděné stavby, půdní vestavby, střešní nástavby. Kompletní rekonstrukce staveb, nebo jejích částí, rekonstrukce interiérů včetně požadovaných změn dispozice domů - bytů i nebytových prostor. Dále provádíme zemní práce, údržby zahrad, oplocení a udržovacích práce na pozemních stavbách. Rovněž dodáváme a instalujeme fotovoltaické elektrárny a tepelné čerpadla Českého výrobce ACOND. "Vaše spokojenost Naše radost"

Tepelná čerpadla, Fotovoltaika a větrná energie, Solární panely, Betonové podlahy a konstrukce, Broušení, nátěry a renovace parket, Elektrikáři, Hodinový manžel, Instalatéři, Izolatéři, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Topenáři, Výkopové práce, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zedníci, Dřevěné obklady, Podlahy, Podlahové vytápění, Střešní okna, Dřevěné podlahy, Čističky odpadních vod, Dekorativní betonové stěrky, Elektrické podlahové topení, Fasády, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Lité a anhydritové podlahy, Odhlučnění prostor, Omítky a štuky, Palubkové fasády, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Střechy, Stropy, Suché podlahy, Teplovodní podlahové topení, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Dřevostavby, Ekologické stavby, Hrubé stavby, Modulární stavby, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Stavební dozor, Bourací práce a demolice staveb, Čištění fasád, dlažby a střech, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Zemní práce

Ohodnocené realizace

Pan Štěpán Stupka je skvělý, komunikativní, vstřícný člověk. Výsledky jeho práce jsou profesionálně dokonalé. Nemám jedinou negativní zkušenost. Práce sice dosud nejsou ukončeny, ale probíhají dle naší dohody k mé plné spokojenosti.

2.3.2023

Rychlé provedení, sice jinou metodou, než bylo domluveno. S prací jsem spokojena. Jeho práce byla bezvadná.

22.12.2022

Rychlé konstruktivní jednání a reakce na požadavky.

1.9.2021

Nejlepší cena a rychlá bezproblémová komunikace. Všem vřele doporučuji.

10.5.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Hajnice 97
Hajnice
54466

Telefon:

774 494 835

Email:

stepan.stupka@email.cz