ADRIT s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost funguje již dlouhá léta a zabývá se: - menšími dřevostavbami, jako jsou: altány, pergoly, terasy, menší chatky. - částečně i truhlařinou - provozujeme autojeřáby a autodopravu Díky kombinaci všeho se u naší zakázky postaráme od A do Z.

Dřevěné obklady, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Celodřevěné schodiště, Palubkové fasády, Kovové schodiště, Ploty, oplocení, Terasy, Zimní zahrady, Dřevostavby, Městský mobiliář, Zahradní domky a pergoly, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Ing. Viklický ze společnosti ADRIT zakázku provedl osobně, bez odkladů s přehledem a kvalitou profesionála. Projekt, realizace a poměr cena / výkon zasluhuje palec nahoru a 5 hvězd. Po mých dlouholetých zkušenostech mohu pouze konstatovat, že…

26.10.2023

Namísto terasy jsem realizovali konstrukci pro parkovací stání a altánek. Vše proběhlo hladce, návrh, odsouhlasení, termín, cena. Práce a komunikace výborná. Děkujeme.

29.7.2022

Pracovníci z firmy ADRIT s.r.o. přijeli v pondělí 4. září na zaměření, do druhého dne nacenili zakázku a od 9. září již staví. Velmi vstřícné a profesionální jednání. Děkuji.

13.9.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Holubice 150
Holubice
68351